A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Védőszemüveg

2021.10.10 11:43
Védőszemüveg

A szem az egyik legfontosabb érzékszerveink közé tartozik, a látás képessége nélkül nem lennénk képesek elvégezni a munkánkat sem, így bizonyos munkakörülmények megkövetelik, nem csak a munkavédelmi ruhát, de a munkavédelmi szemüvegek használatát is.

A munkavédelmi szemüvegek használata bizonyos iparági folyamatokban kötelező, amik nagyon különbözőek lehetnek, így a védőfelszerlésekkel szemben támasztott követelmények is igen csak eltérőek lehetnek.

Nálunk megtalálsz minden féle típusú munkavédelmi szemüveget. Igyekszünk a legmagasabb minőségű termékeket tartani készleteinken, hogy hosszútávra szóljanak munkavédelmi eszközeink és a legjobba ár – érték arányt tudjuk számodra nyújtani.

Az egyedi igények mellett figyelünk arra is, hogy a munkavállalóknak is kényelmes viseletet biztosítsanak munkavédelmi termékeink. Előnyben részesítjük azokat a termék családokat, amikben olyan funkciók is megtalálhatóak, mint pl.: állítható hosszúságú és dőlésszögű szárral rendelkezik, könnyített, puha és állítható orrtámasz, stb. Igyekszünk olyan összetételű szemüvegeket választani készleteinkre, melyek az egész napos viselet során is kényelmesek.

Alap elvásár és egyben a legfontosabb szerepe ezeknek az eszközöknek a szem védelme, hogy ne kerülhessen a semmilyen apró szilánk, szikra, forgács vagy egyébb termék a szemekbe a munkavégzés során. DE! Természtes, ahogy már korábban is említettük, hogy minden iparágnak más – más követlményrendszere van.

Az egyedi igényekkel pl.: hőfoknak való ellenállás, sugárzás elleni védelem, kis energiájú becsapódással szembeni védelem stb … is természetesen védenek szemüvegeink, de termékenként eltérő, hogy melyik milyen szinten véd. Kérlek egyeztessünk, hogy pontosan milyen igényeid is lennének a munkavédelmi szemüvegekkel kapcsolatban. Biztosan tudunk találni egy olyan munkavédelmi szemüveget, ami megfelel az elvásáraidnak.

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk!