A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.

Villamos Biztonsági Felülvizsgálat

Annak érdekében, hogy segítsük meglévő és új partnereink biztonságát, új szolgáltatással bővítettük tevékenységi körünket.

 

A villamos berendezések biztonsága kiemelt fontosságú, melyre érdemes időt, energiát fordítani.

Cégünk villamos biztonsági felülvizsgáló tevékenységet folytat, melynek lényege, hogy az adott létesítmény elektromos hálózata és az üzemeltető megfeleljen a törvényi előírásoknak, valamint a teljes villamos biztonság érdekében.

 

 

Felülvizsgálatra kerül a villamos berendezés áramütés elleni védelme és az általános szabványok állapota, mely a tűzvédelmi jellegű vizsgálatot is magában foglalja. A vizsgálat alkalmával sorra kerül az adott villamos berendezés szemrevételezése, műszeres mérése, kiértékelés és a dokumentálás. Érintésvédelmi ellenőrzést is készítünk, mely nem más, mint az áramütés elleni védelem az adott létesítményben. Az áramütés elleni védelem felülvizsgálata része a villamos biztonsági felülvizsgálatnak.

A kéziszerszámok és elektromos berendezések felülvizsgálata rendkívül fontos, mint egészségügyi, mint törvényi szempontból. Mi elvégezzük a méréseket és elkészítjük hozzá a szükséges dokumentációkat. Foglalkozunk épületek minősítésével, hogy garantált legyen az elektromos berendezések és a hálózati elemek teljes biztonsága.

Erősáramú berendezések felülvizsgálatát is vállaljuk, melyről a jegyzőkönyvet a munkáltató megkapja, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően a szükség esetén be tudja mutatni. A vizsgálat célja, a villamos berendezések által okozott tűzveszély és robbanásveszély megakadályozása. Fontos tudni, hogy a vizsgálati jegyzőkönyvet a tűzoltóság felé be kell tudni mutatni egy ellenőrzés során!

Új szolgáltatási águnkat hatósági képzésben részesült szakembereink garantálják!

Segítünk, hogy telephelye és otthona biztonságos legyen!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!