A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Fényvisszaverő eszközök a biztonságunk érdekében

2021.10.18 11:43
Fényvisszaverő eszközök a biztonságunk érdekében

Fényvisszaverő eszközök a biztonságunk érdekében

Az ősz beálltával, nemcsak a nappalok lesznek egyre rövidebbek, hanem többször felhősebb, borúsabb az idő, így a láthatósági viszonyokra még fokozottabban oda kell figyelni.  Fontos, hogy el tudjuk kerülni a baleseteket, amik ezekből adódhatnak. Kis odafigyeléssel minimalizálható a nem láthatóság a különböző munkafolyamatok során.

Üzletünkben az ősz beköszöntével széles választékban elérhetővé tettük világító, fényvisszaverő és egyéb láthatóságra alkalmas eszközeinket. Széles választékkal várunk. A teljesség igénye nélkül mutatunk most csak néhány darabot.

Ezek a termékeink nemcsak a munkafolyamatok megkönnyítésére, baleset mentesítérésre kiválóak, hanem családodban is nagyon nagy hasznát veheted. Az egyik leggyakrabban előforduló balesetek a közutakon gyerekeknél a nem láthatóságból fakadó sérülések.

CSATLAKOZTATHATÓ MÁGNESES LED

Alapanyagát tekintve fényvisszaverő vinyl. Ez egy csatlakoztatható mágneses LED, mely bármely ruhadarabhoz illeszthető. Két funkcióval rendelkezik: folyamatos- és villogó fény.

 

LED ZIPPZÁR HÚZÓKA

Alapanyagát tekintve ABS. Sokoldalú és könnyű LED zippzár húzóka. Köpenyre, hátizsákra vagy cipőre rögzíthető. Kétféle beállítási lehetőség: folyamatosan világít és villog.

VILÁGÍTÓ ÉS VILLOGÓ KARSZALAG

Állítható karszalag reflektív betéttel, mely praktikus, kis méretű, mégis kimagasló láthatóságot biztosít. Bekapcsolható teljes vagy pulzáló fényfunkciókkal. Az elem üzemideje akár 80 óra. Típusa CR2032, 3V

SAPKA, ÚJRATÖLTHETŐ 2 LED LÁMPÁVAL

Alapanyag: 100% akril. Téli sapka kivehető dupla LED lámpákkal elől (fehér) és hátul (piros) a láthatóság érdekében. A LED lámpák USB csatlakozóval újra tölthetőek. Ideális választás gyalogosok, kerékpárosok és rossz fényviszonyok közt dolgozóknak. Működési idő 2/4 óra. 150 lumen fényerő. Funkció: Erős-Közepes-Villogó.

Ha bármelyik termékünkről szeretnél részletesebb információt vagy szeretnéd megvásárolni, keress minket bátran.