A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Base technológiák

2023.08.18 12:06
Base technológiák

Ismerd meg a Base munkavédelmi cipők technológiáját!

A munkavédelmi cipőket gyártó olasz Base garantálja a tökéletes kényelmet és minőséget. A Base munkavédelmi cipőkben használt technológiák és saját szabadalmak a magasfokú kényelem, higiénia és biztonság alapja.


Különböző kialakítások teszik lehetővé, hogy a cipők kényelmesek legyenek és támogassák lábának egészségét.

- I'daptive - Intelligent adaptive system - Az „okos rendszer”, ami biztosítja a láb részére a kiemelkedő kényelmet. A Base protection által létrehozott forradalmian új technológiája az új KAPTIV munkavédelmi cipőkhöz. Alkalmazkodik a lábhoz és hihetetlen kényelmet nyújt használójának.

- Dry'Air - Dry foot system - A lábat frissen és szárazon tartó speciális rendszer. A Base Protection által szabadalmaztatott technológia, amely garantálja a cipő belső részében a levegő keringését, ezáltal tartva frissen és szárazon a lábat.

- tpu-Skinn - The antifatigue sole - A „fáradtsággátló” talp, ami olyanná teszi a lépteid, mintha egy puha szőnyegen járnál. A Base protection által szabadalmaztatott technológia, amely egyedülálló módon csökkenti a talp merevségét, ezáltal könnyűvé és rugalmassá téve azt.

- SlimCap - Light metal - free toe-cap - Könnyű és fémmentes lábujjvédő (kapli), a lábujjak nagyobb kényelme érdekében. Könnyű és rugalmas kompozit orrmerevítő, aminek a vastagságát 6,5 mm-re csökkentették, ezáltal nyújtva nagyobb helyet a lábujjak számára.

- Sticking - Sole for the highest adherence - Speciális talpfelület, ami kiváló csúszásállóságot biztosít. A talpon és a sarkon elhelyezett mintázat extra tapadást és csúszásállóságot tesznek lehetővé a folyadékkal borított felületeken is.

- SmellStop - Anti-odor lining - A szagmentes bevonat, amely a láb megfelelő higiéniájáért felelős. A SmellStop egy olyan speciális technológia, amely megakadályozza a kellemetlen szagokért felelős baktériumok és gombák kialakulását. A speciális kezelés a cipő teljes élettartama alatt hozzájárul a láb egészségéhez.

- All Terrain - Sole for excellent grip - Speciális külsőtalp, ami biztosítja a kiváló tapadást a különböző felületeken. Az All Terrain Sole külsőtalp kiváló tapadást biztosít a különböző típusú talajokon: olvadt, havas, sáros, kavicsos talajon. Emellett a mintázat úgy lett kialakítva, hogy könnyebben öntisztulhassanak a ráragadt különböző anyagoktól (sár, hó stb.).

Kiemelkedő kényelem, biztonság és higiénia a lábnak, az egész napos munkavégzés során!

A Base munkavédelmi cipő tökéletes választás mivel:

- Kiemelkedő kényelem a lábnak. Speciális talpszerkezetének köszönhetően kényelmes viselet az egész napos munka során.

- Friss és higiénikus láb egész nap. A különleges védelem miatt a láb a munka után is higiénikus marad.

- Modern olasz dizájn a munkában is. Megjelenésében alig különbözik a trendi utcai cipőktől.

- Tartósság és biztonság hosszú távon. Ezeket, a tulajdonságokat a használt csúcstechnológiák és saját szabadalmak garantálják.

- Védelem minden iparágban. Az előírt szabványokkal minden típus rendelkezik.

- Minden méretben elérhetőek. Széles mérettartományban, férfiak és nők számára egyaránt.