A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Tudtad-e? Leesés elleni védelem!

2023.09.01 12:24
Tudtad-e? Leesés elleni védelem!

Tudtad-e?!

A leesés elleni védelemnek több része van.

1: Hogyan végezzük el az eszközök használat előtti ellenőrzéseket? - Az eszközöket szemrevételezéssel ellenőrizzük először, majd tapintással vizsgáljuk őket.

2: Milyen jelek vagy tünetek utalnak egy meghibásodásra? - Erre a kérdésre rengeteg lehetséges válasz van. Kezdve a kötél kidörzsölődésétől, a fém részek elszíneződésén át, egészen a csatlakozók eldeformálódásáig nagyon sok jel utalhat arra, hogy a heveder nincs megfelelő állapotban.

3: Miért tilos ráírni a heveder poliészter anyagára? - Mivel a különböző savak, tinták megmarják a heveder anyagát és onnantól nem lehet megfelelő a minősítés.

4: Miért fontos a tisztítás karbantartás? - Mert az a leesés elleni védőeszköz, amit koszosan, sárosan tárolnak sokkal hamarabb eléri a kihordási idejének a végét, mint a tisztán tartott társaik. A szennyeződések beívódnak az anyag szálai közé emiatt az gyorsabb ütem amortizálódik.

5: Miért fontos a megfelelősségi nyilatkozat? - Csak ennek a dokumentumnak a birtokában lehet használni a terméket. Ez a dokumentum igazolja, hogy a termék alkalmas a használatra és megfelel minden követelménynek.