A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Ismerd meg az innovatív szöveteket!

2023.09.27 21:01
Ismerd meg az innovatív szöveteket!

Ismerd meg az innovatív szöveteket!

A membránszövet.

A membránszövet az egyik új, innovatív technológiával készült anyag. A membránszövetből készült ruházat véd az esőtől, de segíti a gőz távozását, így tökéletes komfortot biztosít viselője számára.

Ez a szövet többrétegű szintetikus anyag. A külső réteg általában olyan vízhatlan anyag, mely segíti a belső nedvesség távozását, mint például a teflon, poliuretán, poliészter. A belső anyag egy puha tapintású, kényelmes anyag, (melyet lehet béléssel is helyettesíteni). A membrán az említett két réteg között helyezkedik el. Ez az anyag nagy molekulatömegű vegyületekből készül és az alapanyagra van felhordva, így egy vékony film réteget képeznek vele.

A membrán szövetből készült termékek:

- biztosítják a komfortos viseletet anélkül, hogy korlátoznák a mozgást.

- gyermekek és felnőttek számára is tökéletes a sokoldalúsága miatt.

- megfelelő védelmet biztosít az erős szél és eső ellen.

- a felületüket könnyű tisztítani.

Insulatex szövet.

Insulatex szövet egy hőszigetelő anyag, amit ruházati és technikai célokra használnak.

Az ilyen típusú hőszigetelő szöveteket olyan anyagokból készítik, amelyek képesek megtartani a test hőjét és elvezetni a nedvességet, hogy az ember melegen és szárazon maradjon hideg időben, ezzel biztosítva a megfelelő komfortérzetet.

Gyakran használják sportruházat, szabadidő ruházat és munkaruházat készítésére is. Valamint hálózsákok és más kültéri felszerelések szigetelésére.