A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Világító egységgel felszerelt téli kötött sapkák

2024.01.09 16:39
Világító egységgel felszerelt téli kötött sapkák

Világító egységgel felszerelt téli kötött sapkák!

A téli időszakkal a fejfedőknek nem csak a munkavédelem szempontjából van fontos feladatuk, hiszen a hideg elleni védelemmel kell, hogy komfortossá tegyék viselőjük mindennapjait. Ebben az időszakban népszerű termékek a kötött munkavédelmi sapkák és szerencsére van már olyan kivitelezés, mely a rossz fényviszonyok között dolgozók számára is segítséget nyújtanak. Ezek a világító egységgel, LED lámpákkal ellátott kötött sapkák.

A Portwest innovatív termékei között találhatóak ilyen, látást és láthatóságot segítő termékek.

Ezek a meleg és kényelmes akril sapkák levehető LED-es elülső lámpával rendelkeznek a kiváló láthatóság érdekében gyenge fényviszonyok között is. Az újratölthető LED USB-porton keresztül tölthetőek. A sapkákban található világító egység 150 lumen fényerőt biztosít.

A termékkínálatban található olyan téli sapka, mely kivehető dupla LED lámpákkal van felszerelve, elől (fehér) és hátul (piros) világítással a láthatóság érdekében. Ezek a LED lámpák is USB csatlakozóval újra tölthetőek. Ideális választás gyalogosok, kerékpárosok számára is. A Portwest jelenleg három fajta lámpával felszerelt téli, kötött sapkát forgalmaz, melyeknek világítási beállításai eltérőek, és a különböző felhasználási igényeknek megfelelnek.

Magas minőségű termékeik segítik a biztonságos közlekedést és munkát a mindennapokban.

Legyünk biztonságban, látszódjunk és lássunk a téli időszakban is!