A Webshopban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek.
Hírek

Ismerje meg a Portwest új termékét, az S549 Ultrasonic fűthető mellényét!

2024.01.31 12:30
Ismerje meg a Portwest új termékét, az S549 Ultrasonic fűthető mellényét!

Ismerje meg a Portwest új termékét, az S549 Ultrasonic fűthető mellényét!

A magas minőségű és innovatív kialakításairól ismert európai munkaruházati cég új, praktikus termékkel állt elő, mely segítséget nyújt a téli hideg időszakban. Az S549 Ultrasonic fűthető mellény segíti a hideg környezetben való munkavégzést vagy épp a szabadidős tevékenységeket.

A mellény egyfajta bélelt testmelegítő, melybe szénszálas fűtött panelek vannak beágyazva, amelyek extra meleget és kényelmet biztosítanak viselőjének. A vízállóságot növeli a hőszigetelt rétegelt szerkezetű anyag. A mellény mellkasán található gomb vezérli a fűtőegységet, mely három fokozattal rendelkezik A mellény újratölthető akkumulátorral van felszerelve, mely 3-10 órányi hőt biztosít.

A mellény jellemzői:

- Prémium minőségű vízálló anyag

- Hőszigetelt varratai szél és vízállóak

- A tökéletes hőérzetet és komfortérzetet az InsulatexPro bélés biztosítja

- Az akkumulátorral felszeret szénszálas fűtött panelek biztosítják az extra hőfokot a viselő számára

Praktikus kialakításai, mint a gumírozott karnyilások, a cipzáras zsebek, zsinórral állítható szegély, fokozzák a használat kényelmét.

A fűthető mellény használata rendkívül előnyös az őszi és téli időszakban, mikor a hőfok rendkívül lecsökken és hideg, esős körülmények között kell hosszabb időszakot a szabadban tölteni. Ilyen szélsőséges időviszonyoknak kitett munkakörnyezetben az erdészeknek, vadászoknak, horgászoknak és erdei munkásoknak kell helytállni, így nekik jelentős segítséget nyújt egy ilyen ruhadarab. Azonban annak ellenére, hogy főként az időjárási viszonyoknak kitett területekre lett kifejlesztve, egy ilyen mellény növeli a komfortérzetet alacsonyabb hőmérsékletű körülmények között végzett ülőmunka esetén is.

A termék használatát így ajánljuk mindenkinek, aki a téli időszakban komfortosabban, magasabb hőmérsékleti körülmények között szeretné a munkavégzést folytatni vagy a szabadidős tevékenységet végezni.